VILKA ÄR VI? KONTAKT ANMÄLAN 🇬🇧

MWIS på Snöå Bruk 28 december 2023 – 4 januari 2024

Välkomna till en musikvecka på Snöå Bruk utanför Dala Järna.

Om du är en duktig körsångare, god notläsare, klarar att öva in musik i ett snabbt tempo och vill träffa likasinnade, så är du välkommen att delta. Veckan börjar torsdagen den 28 december kl. 17 med middag. En första genomgång av årets musikaliska program sker redan samma kväll. Veckan avslutas den 4 januari efter frukost.

Richard Cooke kommer som tidigare år att leda kören.

Årets repertoar:

Programmet övas in under veckan och framförs i Dala Järna kyrka onsdagen den 3 januari kl 18. Förutom att öva på konsertprogrammet kommer vi att tillsammans ordna soaréer och nattcaféer där vi träffas under gemytliga former, musicerar eller bara umgås.

Under eftermiddagarna kan man passa på att ge sig ut på promenad, skridskor eller skidor, om vädret tillåter.

På nyårsafton blir det fest med nyårssupé och firande av det nya året.

Snöå bruk har passat på att göra ombyggnationer och renovering av rummen men inkvarteringen består fortfarande av rum med olika antal bäddar. Rummen är en mix av 2-, 3- och 4-bäddsrum. Om någon särskild typ av rum önskas kan det anges vid anmälan, så gör vi vårt bästa att lösa det. Det är med en förhoppning att kunna locka fler yngre sångare till vår vintervecka som vi även i år har sänkt pris för åldersgruppen upp till 24 år. De som anmäler sig i den kategorin kommer i första hand att placeras i ett tiopersonersrum i nattcaféhuset och/eller i ett sexpersoners rum i Rättargården.

Priset inkluderar helpension inklusive en nyårssupé samt en festmåltid efter avslutad konsert. Alkoholhaltig dryck ingår ej. Lakan och handdukar ingår i priset.

Vi kommer att organisera busstransport från Borlänge järnvägstation till Snöå. Den kommer att kosta ca 450:- t.o.r. Avgår från Borlänge 16:15 28 dec, ankommer Borlänge 11:40 4 jan. Klicka i dina resplaner på anmälningsblanketten!

Anmälan sker via webbformuläret senast 15 november. Betala deltagaravgiften plus ev. tillkommande avgifter (dubbelrum) till föreningens plusgiro 183 48 33-4 (Music Weeks in Sweden) senast 1 dec.

Hjälp oss att undvika krångel och anmäl er i tid!

Subventionerad deltagaravgift

Vi vill ju förstås kunna välkomna så många sångare som möjligt till körveckan! En välvillig medlemsdonation har gjort det möjligt att ansöka om en subvention på avgiften, om du skulle ha svårt att betala hela ordinarie avgiften för veckan. De som ansöker delar på donationspotten och du kan få upp till 1500:- i subvention. För att ansöka behöver du:

Du skickar din ansökan tillsammans med din anmälan, i rutan ”Något annat som behöver sägas”, eller mail till anm@mwis.se Varmt välkommen med din ansökan om du är i behov av detta!

Avanmälan

Om du måste avanmäla dig är det viktigt att du meddelar oss detta så snart du kan. Vi har en faktisk avgift till Snöå för sena avbokningar, vilket gör att vi behöver ta ut den kostnaden (2350:-) av dem som avbokar efter den 1 december. Om man testar positivt för Covid eller blir sjuk står föreningen för denna kostnad.

Mer info

Mer information kommer att skickas ut i december till den e-postadress du har uppgivit.

Välkommen till musikveckan!

Styrelsen för Music Weeks in Sweden
Lena, Lena, Eva, Catrin, Kajsa & Ulf