VILKA ÄR VI? KONTAKT ANMÄLAN 🇬🇧

MWIS på Snöå Bruk 28 december 2022 – 4 januari 2023

Välkomna åter till en musikvecka på Snöå Bruk utanför Dala Järna.

Om du är en duktig körsångare, god notläsare och klarar att öva in musik i ett snabbt tempo, så är du välkommen att delta. Veckan börjar onsdagen den 28 december kl. 17 med middag. En första genomgång av årets program sker redan samma kväll. Veckan avslutas den 4 januari efter frukost.

Richard Cooke kommer som tidigare år att leda kören.

Årets repertoar:

Programmet övas in under veckan och framförs i Dala Järna kyrka tisdagen den 3 januari. Förutom att öva på konsertprogrammet kommer vi att tillsammans ordna soaréer och nattcaféer där vi träffas under gemytliga former, musicerar eller bara umgås.

På nyårsafton blir det fest med nyårssupé och firande av det nya året.

Snöå bruk har passat på att göra ombyggnationer och renovering av rummen men inkvarteringen består fortfarande av rum med olika antal bäddar. Rummen är en mix av 2-, 3- och 4-bäddsrum. Om någon särskild typ av rum önskas kan det anges vid anmälan. Det är med en förhoppning att kunna locka fler yngre sångare än tidigare till vår vintervecka som vi även i år har sänkt pris för åldersgruppen upp till 24 år. De som anmäler sig i den kategorin kommer i första hand att placeras i ett tiopersonersrum i nattcaféhuset och/eller i ett sexpersoners rum i Rättargården.

*Om du redan har några av noterna, ange detta när du anmäler dig, så drar vi av motsvarande belopp

Priset inkluderar helpension inklusive en nyårssupé samt en festmåltid efter avslutad konsert. Alkoholhaltig dryck ingår ej. Lakan och handdukar ingår i priset.

Sångpedagogen Mattias Svensson deltar även i år. Mattias kommer att sjunga i kören och på ledig tid ge 30-minuters sånglektion för dem som vill. Du kan själv styra vad du vill arbeta med som exempelvis stöd, uthållighet, klang, volym etc. Detta kostar 200:-/halvtimme och betalas direkt till honom på veckan.

Vi kommer att organisera busstransport från Borlänge järnvägstation till Snöå, så klicka i dina resplaner på anmälningsblanketten!

Anmälan sker via webbformuläret senast 15 november. Betala deltagaravgiften plus ev. tillkommande avgifter (noter, dubbelrum) till föreningens plusgiro 183 48 33-4 (Music Weeks in Sweden) senast 1 dec. 

Om du måste avanmäla dig är det viktigt att du meddelar oss detta så snart du kan. Vi har en faktisk avgift till Snöå för sena avbokningar, vilket gör att vi behöver ta ut den kostnaden (2280:-) av dem som avbokar efter den 10 december. Om man testar positivt för Covid eller blir sjuk står föreningen för denna kostnad.

Mer information kommer att skickas ut i december till den e-postadress du har uppgivit.

Välkommen till musikveckan!

Styrelsen för Music Weeks in Sweden
Lena, Lena, Johanna, Catrin, Kajsa & Ulf